(NaKSIOLOGI^ESKAQ FUNKCIONALXNOSTX VENSKIH MIFOLOGI^ESKIH OBRAZOW W LITERATURNOM KONTEKSTE hh WEKA (B:s (NU^EB(B. (NPOSOBIE (B/s - (NtARANGUL(B, (NiRINA(B.s; (Nm(B-(NWO OBRAZOWANIQ I NAUKI uKRAINY(B,s (N~nu IM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s; (NnAU^NO(B-(NISSLEDOWATELXSKIJ CENTR (B"(NbIBLIQ I kULXTURA(B".s ((N~ERNOWCY (B:s (N~nu(B,s, 2009)
(Nw POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENÆ KONCEPTUALXNÆ REZULXTATI DOSLÆDVENX TEORETIKO(B-(NPRAKTI^NIH ASPEKTÆW FUNKCÆONUWANNQ VÆNO^IH MÆFOLOGÆ^NIH OBRAZÆW W LÆTERATURÆ hh STOLÆTTQ(B. (NoSNOWNA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ PROBLEMAM TRANSFORMACÆÇ S@VETÆW PRO aNTÆGONU(B, (NkASANDRU NA VANROWOMU(B, Æ(NDEJNO(B-(NSEMANTI^NOMU(B, (NSTRUKTURNOMU RÆWNQH(B. (NpOSÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX KURSI (B"(NmÆF Æ LÆTERATURA(B" (NTA (B"(NoSNOWI PORÆWNQLXNOGO LÆTERATUROZNAWSTWA(B".s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 37 - 38(32 (NNAZW(B.)s
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (Nl)QÆTERATURI TEORÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (Nm)QÆFOLOGÆQ(B.s)E