(NmOLOD)QÆVNÆ ORGANÆZACÆÇ bUKOWINI(B. 2009 /s)E - (Nbpa(B. (NgROMADSXKIJ ROZWITOK KROK ZA KROKOM(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NbUKREK(B,s, 2009)
(Nw DOW)QÆDNIKU MOLODÆVNIH ORGANÆZACÆJ bUKOWINI ^ITA^ POZNAJOMITXSQ ÆZ NAJAKTIWNÆ[IMI RUHAMI(B, (NDOSWÆDOM ÇH DÆQLXNOSTÆ TA NAJUSPÆ[NÆ[IMI PROEKTAMI(B. (NwIDANNQ STANE U PRIGODÆ QK SAMIM MOLODÆVNIM ORGANÆZACÆQM(B, (NPREDSTAWNIKAM WLADI Æ BÆZNESU(B, (NTAK Æ MOLODIM BUKOWINCQM(B, (NQKÆ PRAGNUTX ZMÆNITI SWOÃ VITTQ(B, (NPROQWITI AKTIWNU GROMADQNSXKU TA VITTÃWU POZICÆ@(B.s)E
Keywords: (NoRGAN)QÆZACÆÇ MOLODÆ(B.s)E