(NkONSTITUC)QÆQ s{a (B:s)E (NMETODI^N)QÆ MATERÆALI DO SEMÆNARSXKOGO ZANQTTQ Z ÆSTORÆÇ DERVAWI Æ PRAWA ZARUBÆVNIH KRAÇN (B/s)E - (NnIKIFORAK(B, (Nm(B.(Nw(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2010)
(NdAN)QÆ METODI^NÆ MATERÆALI WKL@^A@TX PLAN SEMÆNARU PO TEMÆ (B"(NkONSTITUCÆQ s{a(B", (NTEMATIKU REFERATÆW(B, (NKONTROLXNÆ ZAWDANNQ(B, (NREKOMENDOWANU LÆTERATURU(B, (NTERMÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B. (Na TAKOV TEKST KONSTITUCÆÇ sPOLU^ENIH {TATÆW(B, (NWITQGI Z (B"(NdEKLARACÆÇ NEZALEVNOSTÆ s{a(B" (4 (NLIPNQ (B1776 (NR(B.); (NZ (B"(NpROKLAMACÆÇ PRO ZWÆLXNENNQ RABÆW(B"(1 (NSÆ^NQ (B1863 (NR(B.) (NTA ÆN(B. (NkRÆM TOGO STUDENTI ZNAJDUTX NA STORÆNKAH WIDANNQ OPORNIJ KONSPEKT TA ÆN[Æ NE LI[E POTRÆBNÆ(B, (NA J CÆKAWÆ MATERÆALI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NDO SEMÆNARU(B. - (NbÆBLÆOGR(B. (NDO REFERATÆWs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E -- (NtEKST KONSTITUC)QÆÇ s{a(B.s)E