(NnEBEZPE^N)QÆ FAKTORI NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A (B((Nn(B.(Ne(B. 1.3) /s)E - (NrINVUK(B, (Nl(B. (Nw(B.s; (NrOMAN)QÆW(B, (Nl(B. (Nw(B.s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2010)
(Nw MEVAH SISTEMI (B"(NL@DINA (B- (NNAWKOLI[N)QÃ SERIDOWI]E(B" (NDOWKÆLLQ PODÆLQÃTXSQ NA WIROBNI^E(B, (NSOCÆALXNE(B, (NPRIRODNE VITTÃWE SERIDOWI]E L@DINI(B. (NsAME PRO CE JDETXSQ NA STORÆNKAH DANOGO U^BOWOGO WIDANNQ(B, (NDE KRÆM TEKSTOOGO MATERÆALU Z HARAKTERISTIKI SOCÆALXNIH(B, (NBÆOLOGÆ^NIH(B, (NEKOLOGÆ^NIH NEBEZPEK PODANÆ REKOMENDACÆÇ DO PRAKTI^NOGO ZANQTTQ ]ODO WPLIWU ZAZNA^ENIZ FAKTORÆ NA L@DINU(B. (Na TAKOV PLAN ORGANÆZACÆJNOÇ STRUKTURI ZANQTTQ(B, (NZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B, (NKONTROLXNÆ ZAPITANNQ TA SPISOK LÆTERATURI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 46 (5 (NNAZW(B)s)E
Keywords: (Ng)QÆGÆÃNAs)E -- (NfAKTORI ZOWN)QÆ[NXOGO SEREDOWI]A(B.s)E