(NhARAKTERN)QÆ OSOBLIWOSTÆ PÆDGOTOWKI W SPORTIWNÆJ BOROTXBÆ (B/s)E - (NgOP^ER@K(B, (Nm(B. (Na(B.s; (Nw)QÆLÆGORSXKIJ(B, (No(B. (Nm(B.s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2010)
(N}OB @NIJ OBDAROWANIJ SPORTSMEN DOSQGNUW ZNA^NIH SPORTIWNIH WER[IN NEOBH)QÆDNA CÆLESPRQMOWANA(B, (NNAUKOWOOBGRUNTOWANA SISTEMA PÆDGOTOWKI NA WSÆH ETAPAH SPORTIWNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B. (NnA PÆDSTAWÆ SU^ASNIH UQWLENX PRO PÆDGOTOWKU BORCÆW(B, (NU DANOMU WIDANNÆ OHARAKTERIZOWANA SISTEMA Æ POSLÆDOWNÆSTX DÆJ TRENERA U PROCESÆ ORGANÆZACÆÇ Æ PROWEDENNQ RÆZNOSTORONNXOÇ PÆDGOTOWKI SPORTSMENÆW DANOGO SPRQMUWANNQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 30 (15 (NNAZW(B)s)E
Keywords: (Nf)QÆZKULXTURA Æ SPORTs)E -- (NsPORTIWNA BOROTXBA(B.s