(Nf)QÆLOSOFÆQ (B: (NNAW^(B.-(NMETOD(B. (NPOSÆB(B. =s)E Philosophy : the Student's Study Handbook - (NsIDORENKO(B, (Nm(B. (Nm(B.s; (NtROQNSXKIJ(B, (Nw(B. (Na(B.s; (NmAN^UL(B, (Nb(B. (Nw(B.s; (NsKAKUN(B, )Qæ. (No(B.s)E; (Nm(B-(NWO OHORONI ZDOROW(B'(NQ uKRA)QÇNI(B.s)E; (NbUKOWIN(B. (NDERV(B. (NMED(B. (NUN(B-(NT(B,s (NkAF(B. (NSUSP(B. (NNAUK TA UKRA)QÇNOZNAW(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2010)
(NsHWALENIJ cmk bUKOWINSXKOGO DERVAWNOGO MEDI^NOGO UN)QÆWERSITETU(B, (NDANIJ METODI^NIJ POSÆBNIK SPRQMOWANIJ NA PEREORÆÃNTACÆ@ FÆLOSOFSXKOGO MISLENNQ STUDENTÆW(B, (NWIHODQ^I Z DUHOWNOÇ SITUACÆÇ ^ASU(B, (N]O KONCENTROWANO W TLUMA^ENNQQH FENOMENU BUTTQ L@DINI(B, (NQKE ROZGLQDAETXSQ QK KOSMOPLANETARNE QWI]E(B. (NsAME NA CIH SWÆTOGLQDNO(B-(NTEORETI^NIH ZASADAH POBUDOWANO PÆDGRUNTQ SWÆTOGLQDNIH ORÆÃNTACÆJ MEDIKA(B, (NWÆDPOWÆDNO DO SU^ASNOGO RÆWNQ SWÆTOWOÇ FÆLOSOFÆÇ(B, Æ(NSTORIKO(B-(NKULXTURNIH Æ MEDIKO(B-(NNAUKOWIH PO[UKÆW(B, (NSPRQMOWANIH NA NADMETU (B- (NNE TÆLXKI PÆZNATI SWÆT(B, (NALE ZBEREGTI JOGO(B, (NZBEREGTI QK SWÆT L@DINI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 103 - 104 (22 (NNAZWI(B)s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWO@s
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ(B.s)E