(N{LQH TROQNDI (B:s (NPOEZ)QÆQ (B/s)E - )Qæ(NL@K(B, (NoLXGA dMITRÆWNA(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2010)
(NaWTOR ZB)QÆRKI (B- (NBUKOWINKA(B, (NA NINÆ VURNALÆSTKA NA lXWÆW]INÆ(B. (NcE PER[A ZBÆRKA ÇÇ POEZÆJ(B, (NNAPISANIH QK UKRAÇNSXKO@(B, (NTAK Æ ROSÆJSXKO@ MOWO@(B. (NkNIGA PRISWQ^UÃTXSQ NAJDOROV^IM L@DQM (B- (NBATXKAM(B. (NaWTOR BAVAÃ(B, (N]OB U CÆJ ZBÆRCÆ KOVEN Z ^ITA^ÆW ZNAJ[OW TE(B, (N^OGO BRAKUÃ NAWKOLO (B- (NSWÆTLO Æ SENS(B, (NNEPOWTORNU KRASU HUDOVNXOGO SLOWA(B, (NNAJSOKROWENNÆ[E(B. (NwIDANNQ DOPOWNENE REPRODUKCÆQMI VIWOPISNIH POLOTEN POETESI(B, ÇÇ (NFOTOGRAFÆQMI Æ KOROTKO@ BÆOGRAFÆ^NO@ DOWÆDKO@(B.s)E
(N~ITA^AM ~ERN)QÆWECXKOÇ OBLASNOÇ BÆBLÆOTEKI Z POBAVANNQM VITTÃWIH ZLETÆW Æ DOBRA WÆD AWTORA (B- (NoLXGI æL@K(B. 12.12.2010(NR(B.s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E