(NsTUDENTSXK)QÆ ÆSTORI^NÆ STUDÆÇ (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NST(B. (NSTUD(B. (NF(B-(NTU )QÆST(B., (NPOLÆTOLOGÆÇ TA MÆVNAR(B. (NWÆDNOSIN (B/s)E - (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B,s)E (Nf(B-(NT )QÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOL(B. (NTA MÆVNAR(B. (NWÆDNOSIN(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2010)
(NfAKULXTET )QÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TA MÆVNARODNIH WÆDNOSIN ~nu WÆDZNA^AÃ SWÆJ (B70-(NRÆ^NIJ @WÆLEJ(B. (N}OB NE ZABLUKATI U NETRQHMINULOGO STUDENTI MUSQTX OSWOÇTI CÆLIJ RQD NAUKOWIH ÆNSTRUMENTÆW TA ORÆÃNTIRÆW(B. (NsAME DLQ CXOGO NA FAKULXTETÆ STWORENO NAUKOWE TOWARISTWO(B, (NQKE OB(B'Ã(NDNALO STUDENTÆW RÆZNIH KURSÆW(B. (Nw DANIJ ZBÆRNIK UWÆJ[LI DOSLÆDNICXKÆ ROBOTI STUDENTÆW (B3-(NGO TA (B4-(NGO KURSÆW(B, (NQKÆ WVE MA@TX PEWNIJ DOSWÆD WISTUPÆW NA RÆZNIH STUDENTSXKIH KONFERENCÆQH(B, (NKRUGLIH STOLAH TA NAUKOWIH SEMÆNARAH(B. (Na TAKOV STATTÆ STUDENTÆW MOLOD[IH KURSÆW(B, (NQKÆ TÆLXKI PROBU@TX SWOÇ SILI U NAUCÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E