(NoSOBLIWOST)QÆ TRANSFORMACÆJNIH PROCESÆW U POLÆTI^NIH SISTEMAH pÆWDENNO(B-(NsHÆDNOÇ ãWROPI (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. /s - (NkAND@K(B, (No(B. (Nb(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2011)
(NzAPROPONOWAN)QÆ METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ROZRAHOWANÆ NA MAGÆSTRÆW FAKULXTETU ÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TA MÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, (N]O NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALÆZACÆÃ@ (B"(NpOLÆTOLOGÆQ(B". (NkURS SKLADAÃTXSQ Z (B10 (NTEM(B. (NdO KOVNOÇ Z TEM PODANO KOROTKIJ ZMÆST(B, (NREKOMENDUÃTXSQ LÆTERATURA(B, (NROZROBLENÆ ZAWDANNQ DLQ SAMOKONTROL@ Æ KL@^Æ DO TESTOWIH MATERÆALÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 46 - 65 (234 (NNAZWI(B)s)E
Keywords: (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NwNUTR)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- )Qã(NWROPA(B.s)E