(NzAPREDELIE (B:s (NSB(B. (NSTIHOW W (B3-(NH ^(B.s (NkN(B. 2 /s - (NzASTAWNAQ(B, (NnATALXQ wILXQMSOWNA(B.s; (NzASTAWNAQ(B, (NnATALXQ wILXQMSOWNAs ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NzOLOT)QÆ LITAWRI(B,s)E, 2010)
(NcE DRUGA ZB)QÆRKA POETESI(B. (NdWÆ LEGENDI (B"(NwOPLO]ENIE(B" (NTA (B"(NzAROVDENIE(B" - (NGRA ÇÇ UQWI(B. (NtRETQ LEGENDA (B"(NoSOZNANIE(B" - (NREZULXTAT SILXNIH WÆD^UTTÆW WÆD ROMANA(B-(NPRIT^Æ (B"(NpODOROV DO DOMU(B". (NcÆ PEREVIWANNQ WIQWILISX NASTÆLXKI SILXNIM(B, (N]O PROZA PERETWORILASX U WÆR[Æ(B. (NpOETESA Z POBAVANNQMI PÆDTRIMKI(B, (NWZAÃMOROZUMÆNNQ Æ L@BOWÆ(B, (NADRESUÃ SWO@ POEZÆ@ WSÆM PALKIM DU[AM(B, (NQKÆ [UKA@TX SEBE(B, (NCÆKAWLQTXSQ TAÃMNI^IM(B, (NNE ZASPOKO@@TXSQ NA DOSQGNUTOMU(B.s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E