(NuKRA)QÇNA W ãWROPÆ(B, ã(NWROPA W uKRAÇNÆ(B: (NO^IMA MOLODÆ (B:s)E [(NZB(B. (NU^N)QÆWSXKIH TA STUD(B. (NROBÆT(B] /s)E - (NoL)QÆJNIK(B, ã.s)E; (Nt(B-(NWO (B"(NuKR(B. (NnAR(B. (Nd)QÆM W ~ERNÆWCQH(B".s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2011)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI PO[UKOWÆ TA TWOR^Æ ROBOTI U^ASNIKÆW KONKURSU (B"(NuKRAÇNA W ãWROPÆ(B, ã(NWROPA W uKRAÇNÆ(B: (NO^IMA MOLODÆ(B" (NZ dNÆPROPETROWSXKOÇ(B, (NkÆROWOGRADSXKOÇ(B, (NmIKOLAÇWSXKOÇ(B, (NoDESXKOÇ(B, (NhERSONSXKOÇ(B, (N~ERNÆWECXKOÇ OBLASTEJ uKRAÇNI TA ar kRIM(B.(NnA STORÆNKAH WIDANNQ MÆSTQTXSQ U^NÆWSXKÆ TA STUDENTSXKÆ ROBOTI(B, (NW QKIH PROWODQTXSQ PARALELÆ MÆV uKRAÇNO@ TA ãWROPO@ W SPÆLXNOSTÆ ARHÆTEKTURNIH STILÆW(B, (NNAUCÆ(B, (NMISTECTWÆ(B, (NW MINULIH TA SU^ASNIH MÆVOSOBISTÆSNIH ZW(B'(NQZKAH(B. (NzBÆRNIK PÆDGOTOWLENO tOWARISTWOM (B"(NuKRAÇNSXKIJ nARODNIJ dÆM W ~ERNÆWCQH(B" (NW RAMKAH PROEKTU (B"(NuKRAÇNA W ãWROPÆ(B, ã(NWROPA W uKRAÇNÆ(B: (NO^IMA MOLODÆ(B", (NQKIJ REALÆZOWANIJ ZA PÆDTRIMKI mÆVNARODNOGO fONDU (B"(NwÆDRODVENNQ(B". (NwIDANNQ BUDE CÆKAWE W^ITELQM(B, (N[KOLQRAM(B, (NSTUDENTAM(B, (NWÆDWÆDUWA^AM CETRÆW ÃWROPEJSXKOÇ ÆNFORMACÆÇ(B.s)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NkRA)QÇNOZNAWSTWOs)E -- (NzB)QÆRNIKIs)E -- )Qã(NWROPAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NzB)QÆRNIKIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E