(N~ERN)QÆWCÆ (B=s)E Chernivtsi : [(NALXBOM FOTOGRAF)QÆJ(B] /s)E - (NkON)QÃW(B, (Nw(B. (Nw(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2011)
(NwOLODIMI kON)QÃW (B- (NHUDOVNIK(B-(NFOTOGRAF(B. (NcE JOGO ^ETWERTIJ AWTORSXKIJ FOTOALXBOM PRO ~ERNÆWCÆ(B. (NnA PO^ATKU FOTOALXBOMU DANO KOROTKU ÆSTORÆ@ M(B. (N~ERNÆWCÆ(B. (NdALÆ PODANÆ KOLXROWÆ FOTOGRAFÆÇ WULICX(B, (NSKWERÆW(B, (NBUDÆWELX(B, (NPLO](B, (NPARKÆW(B, (NPAM(B'(NQTNIKÆW(B, (NCERKOW CXOGO ^UDOWOGO Æ NEPOWTORNOGO MÆSTA NA ZAHODÆ uKRAÇNI(B. (NtEKST ALXBOMU UKRAÇNSXKO@ TA ANGLÆJSXKO@ MOWO@(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWAMIs
Keywords: (NfOTOGRAF)QÆÇs)E -- (NhUDOVN)QÆ FOTOGRAFÆÇs)E -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E