(NzASNOWNIKI KAFEDR (B- (NKORIFE)QÇ NAUKI bUKOWINSXKOGO DERVAWNOGO MEDI^NOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NB)QÆOBÆBLÆOGRAF(B. (NPOKAV^(B. /s)E - )Qã(NNXKOWA(B, (Nl(B. (Nd(B.s)E; (NvUK(B, (Nn(B. (Nr(B.s; (NzADEREJ(B, (Ns(B. )Qæ.s)E; (NtRETQK(B, (Nw(B. (N`(B.s; (NcIMBAL(B, (Nw(B. )Qæ.s)E; (Nm(B-(NWO OHORONI ZDOROW(B'(NQ uKRA)QÇNI(B.s)E; (NbUKOWIN(B. (NDERV(B. (NMED(B. (NUN(B-(NT(B.s; (NnAUK(B. (NB(B-(NKA(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nbdmu(B,s, 2015)
(Nu DANIJ B)QÆOBÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK UWÆJ[LI WÆDOMOSTÆ PRO (B32 (NKORIFEÇW MEDICINI(B, (NQKÆ ZNAHODILISQ BÆLQ WITOKÆW STWORENNQ NAUKOWIH [KÆL TA PERSPEKTIWNIH NAPRQMÆW ROZWITKU MEDI^NOÇ NAUKI NA bUKOWINÆ PÆSLQ STWORENNQ U ~ERNÆWCQH MEDI^NOGO ÆNSTITUTU(B. (NbÆOGRAFÆÇ OSOBISTOSTEJ STANOWLQTX WAVLIWIJ CÆNNIJ MATERÆAL(B, (NQKIJ DOPOMAGAÃ ZROZUMÆTI KONKRETNIJ PERÆOD ROZWITKU MEDICINI KRA@(B. (NbÆOBÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK SKLADAÃTXSQ Z BÆOGRAFÆ^NIH WÆDOMOSTEJ PRO OSOBU(B, (NPERELÆKU ÇÇ OSNOWNIH PRACX(B, (NDVEREL(B, (NQKÆ WISWÆTL@@TX NAUKOWU DÆQLXNÆSTX OSOBI(B, Æ(NMENNOGO POKAV^IKA(B, (NSPISKU WIKORISTANIH DVEREL(B. s)E
(NdO (B70-(NR)QÆ^^Q ZASNUWANNQ bdmu TA NAUK(B. (NB(B-(NKI UN(B-(NTUs)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. - æ(NMEN(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B.300-302 . - (NbÆBLÆOGR(B.: (NS(B.303-310 (123 (NNAZWI(B)s)E
Keywords: (NmEDICINAs -- )Qæ(NSTORÆQ MEDICINIs)E -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NnAUKAs -- (Nd)QÆQ^Æ NAUKIs)E -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- XIX-XX(NST(B.s; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpEDAGOGIs -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- XIX-XX (NST(B.s; (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POKAV^IKIs)E -- (Nb)QÆOBÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POKAV^IKIs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E