(N~AR)QÆWNÆSTX U MÆSTÆ (BChernivtsi /s)E - (NkON)QÃW(B, (Nw(B. (Nw(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2015)
(NtITULOWANIJ ^ERN)QÆWECXKIJ FOTOHUDOVNIK wOLODIMIR kONÃW ZAKOHANIJ U SWOÃ RÆDNE MÆSTO(B. (NwÆN Z OSOBLIWO@ UWAGO@ STAWITXSQ DO KOVNOÇ BUDÆWLÆ(B, (NWULI^KI(B, (NDWORIKA(B. (NwÆN WMÆÃ WÆD^UTI DIHANNQ MÆSTA(B, (NROZPÆZNATI MÆF(B, (NPOBA^ITI DIWO Æ NAPOWNITI NIMI SWOÇ DIWOWIVNÆ WITWORI(B. (NtOV NEHAJ SILA MISTECTWA TALANOWITOGO FOTOHUDOVNIKA ROZBUDITX CÆKAWÆSTX DO ~ERNÆWCÆW(B, (NPORODITX BAVANNQ PROJTISQ WULICQMI CXOGO MÆSTA(B, (NWÆD^UTI JOGO DIWOWIVNU AURU TA KRASU(B. (Na DANIJ FOTOALXBOM DOPOMOVE W CXOMU(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWAMIs
Keywords: (NfOTOGRAF)QÆÇs)E -- (NhUDOVN)QÆ FOTOGRAFÆÇs)E -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E