(NpUTILX]INA(B. (NzAGADKOWIJ KUTO^OK U CENTR)QÆ ãWROPI (B/s)E - (NgRIGORQK(B, (Nm(B.s ((NmIHAJLO(B)s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NdRUK aRT(B,s, 2016)
(NpUTILX]INA ZDAWNA SLAWITXSQ SWO)QÃRÆDNÆST@ Æ UNÆKALXNÆST@ PAND[AFTÆW(B, (NRÆZNOMANÆTNÆST@ PRIRODNIH RESURSÆW(B, (NBAGATSTWOM FLORI (B, (NRÆZNOWIDÆW TWARINNOGO SWÆTU(B, (NTO]O(B. æ(NNTERES DO CXOGO REGÆONU PÆDSIL@ÃTXSQ PEWNIMI TRADICÆQMI(B, (NDREWNXO@ KULXTURO@ TA GOSTINÆST@ GUCULÆW(B. (NzACÆKAWMTM PÆZNATI CEJ (B"(NZAGADKOWIJ KUTO^OK U CENTRÆ ãWROPI(B" (NMAÃ NA METÆ AWTOR PROEKTU mIHAJLO gRIGORQK(B. s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- (NpUTILXSXKIJ RAJON (B((N~RW(B)s -- XIX-XXI (NST(B.s; (NgEOGRAF)QÆQs)E -- (NkRA)QÇNOZNAWSTWOs)E -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- (NpUTILXSXKIJ RAJON (B((N~RW(B).s; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E