(NwSEUKRA)QÇNSXKIJ KONKURS STUDENTSXKIH NAUKOWIH ROBÆT Z BÆOLOGÆ^NIH NAUK(B. (NpÆDSUM(B. (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B.s)E (2016 ; (N~ERN)QÆWCÆ(B). (NzBÆRNIK TEZ DOPOWÆDEJ PÆDSUMKOWOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NwSEUKRAÇNSXKIJ KONKURS STUDENTSXKIH NAUKOWIH ROBÆT Z BÆOLOGÆ^NIH NAUK(B" 22-24 (NBEREZNQ (B2016 (NR(B. /s)E - (NwSEUKRA)QÇNSXKIJ KONKURS STUDENTSXKIH NAUKOWIH ROBÆT Z BÆOLOGÆ^NIH NAUK(B. (NpÆDSUM(B. (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ(B:s)E 2016); (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~ERN)QÆWECXKIJ NAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E; )Qæ(NN(B-(NT BÆOLOGÆÇ(B, (NHÆMÆÇ TA BÆORESURSÆW(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT(B,s)E, 2016)
(NzB)QÆRNIK MÆSTITX TEZI PÆDSUMKOWOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ W RAMKAH wSEUKRAÇNSXKOGO KONKURSU STUDENTSXKIH NAUKOWIH ROBÆT Z BÆOLOGÆ^NIH NAUK(B, (NQKA WÆDBULASQ (B21-24 (NBEREZNQ NA BAZÆ æNSTITUTU BÆOLOGÆÇ(B, (NHÆMÆÇ TA BÆORESURSÆW ~ERNÆWECXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆ^NÆ NAUKIs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E