(NoLEKSANDR pRIHODN@K (B:s (NKAT(B. (NWIBR(B. (NTWOR)QÆWs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2016)
(Nz NAGODI (B80-(NTI R)QÆ^^Q WÆD DNQ NARODVENNQ TA (B60-(NTI RÆ^^Q TWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ ^LENA nACÆONALXNOÇ SPÆLKI MAJSTRÆW NARODNOGO MISTECTWA uKRAÇNI(B, (NZASLUVENOGO MAJSTRA NARODNOÇ TWOR^OSTÆ uKRAÇNI(B, (NLAUREATA OBLASNOÇ LÆTERATURNO(B-(NMISTECXKOÇ PREMÆÇ ÆM(B. (Ns(B.(NwOROBKEWI^A oLEKSANDRA pRIHODN@KA WIDANO CEJ KATALOG(B. (NtWOR^IJ DOROBOK MAJSTRA STANOWITX PONAD (B3000 (NPOLOTEN(B. (Nw KATALOZÆ PREDSTAWLENÆ LI[E OKREMÆ Z NIH(B: (NSPOWNENÆ LÆRIZMU(B, (NPOEZÆÇ(B, (NTEPLA(B, (NNÆVNOSTÆ J NEWIMOWNOÇ L@BOWÆ DO RÆDNOGO KRA@(B. (NjOGO ROBOTI PRIKRA[A@TX DERVAWNÆ USTANOWI(B, (NBANKI(B, (NOFÆSI(B, (NPOSOLXSTWA(B, (NZBERÆGA@TXSQ W ~ERNÆWECXKOMU OBLASNOMU HUDOVNXOMU MUZEÇ TA PRIWATNIH KOLEKCÆQH W RÆZNIH KRAÇNAH SWÆTU(B. s)E
(NdO (B80-(NR)QÆ^^Q Z DNQ NARODVENNQs)E
(NpEREL)QÆK WISTAWOK(B: (NS(B. 64-67. - (NpERELÆK WIBRANIH TWORÆW(B: (NS(B. 68-71 (109 (NNAZW(B)s)E
(N~ERN)QÆWECXKÆJ OBLASNÆJ UNÆWERSALXNÆJ NAUKOWÆJ BÆBLÆOTECÆ ÆMENÆ mIHAJLA æWAS@KA Z NAJKRA]IMI POBAVANNQMI KOLEKTIWU PRACÆWNIKÆW(B: (NUSPÆHÆW U PRACÆ(B, (N]ASTQ TA MIRU(B. (Nz GLIBOKO@ POWAGO@ oLEKSANDR pRIHODN@K M(B. (N~ERNÆWCÆ (B18. (NH(B. 2016 (NR(B.s)E
(NnA GARNU ZGADKU [ANOWNIM PRAC)QÆWNIKAM ABONEMENTNOGO WÆDDÆLU OBLASNOÇ BÆBLÆOTEKI ÆMENÆ m(B. æ(NWAS@KA(B, (NQKÆ POSTÆJNO STOQTX BÆLQ DVEREL (B"... (NDE MERTWÆ VIWUTX Æ NÆMÆ ROZMOWLQ@TX(B" (NTA POWSQKDENNO DOPOMAGA@TX WGAMOWUWATI SPRAGU OWOLODÆNNQ RÆZNOMANÆTNIMI ZNANNQMI TISQ^AM WDQ^NIH WÆDWÆDUWA^ÆW(B. 01.02. 2017(NR(B.s)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NvIWOPISs -- (NhUDOVNIKIs -- (NoBRAZOTWOR^)QÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E