(NrODINA (B/s - (NwASKAN(B, (NwASILX wASILXOWI^(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NzOLOT)QÆ LITAWRI(B,s)E, 2016)
(N~ERGOWA ZB)QÆRKA ^ERNÆWECXKOGO POETA wASILQ wASKANA WIJ[LA W WIDAWNICTWÆ (B"(NzOLOTÆ LITAWRI(B". (Nw KNIZÆ W POETI^NÆJ FORMÆ PODANO ROZDUMI PRO WIDATNIH DÆQ^ÆW RÆDNOGO KRA@(B. (NzBÆRKA SKLADAÃTXSQ Z (B5 (NROZDÆLÆW(B. (Nw ROZDÆLÆ (B"æ(NWANOWA HATA(B" (NWMÆ]ENÆ WÆR[Æ PRO æWANA mIKOLAJ^UKA(B, (NmARÆJKU mIKOLAJ^UK(B. (NrOZDÆL (B"(NsTEPANOWA MRÆQ(B" (NROZPOWÆDAÃ PRO s(B. (Ns(B. (NbORSUKA (B- Æ(NNVENERA(B, (NDIPLOMATA(B, (N@RISTA(B, (NWIHOWATELQ(B, (Nl@DINU(B. (NrOZDÆL (B"(NsURMA^ Æ mARÆ^KA(B" (NPRO w(B. (Nw(B. (NkOZAKA(B. (NzBÆRKA MÆSTITX TAKOV NOTI NA SLOWA w(B. (NwASKANA(B. (NkNIGA BUDE CÆKAWO@ WSÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ TWOR^ÆST@ POETA(B. s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E; (NmUZIKAs -- (NwOKALXNA MUZIKAs -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (NmUZIKAs -- (NmUZI^N)QÆ VANRIs)E -- (NwOKALXN)QÆ MUZI^NÆ VANRIs)E -- (Np)QÆSNÆs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E