(NaWKSENT)QÆJ qKÆW^UK (B(1926-2006) :s)E (NB)QÆOBÆBLÆOGR(B. (NPOKAV^(B. /s)E - (NdUDIDRA(B, (Nm(B.s; (NrUDXKO(B, )Qæ.s)E; (NuPR(B. (NKULXT(B. (N~ERN)QÆW(B. (NOBLDERVADMÆN(B..s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B. (NUNÆWERS(B. (NNAUK(B. (NB(B-(NKA ÆM(B. (NmIHAJLA æWAS@KA(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NqWORSXKIJ s(B. (Nn(B.,s, 2017)
(Nb)QÆOBÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK MÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO WÆDOMOGO NA bUKOWINÆ FOLXKLORISTA(B, (NETNOGRAFA Æ PUBLÆCISTA aWKSENTÆQ fEDOROWI^A qKÆW^UKA(B. (NaDRESOWANO LÆTERATUROZNAWCQM(B, (NU^ITELQM TA WIKLADA^AM NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NKRAÃZNAWCQM(B, (NBÆBLÆOTEKARQM(B, (NSTUDENTAM TA WSÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ FOLXKLORISTIKO@ TA ETNOGRAFÆÃ@ bUKOWINI(B.s)E
(NdO (B90-(NR)QÆ^^Q WÆD DNQ NARODVENNQs)E
)Qæ(NMEN(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 63-65s)E
Keywords: (NfOLXKLORs -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ WIDANNQs)E -- (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POKAV^IKIs)E -- (Nb)QÆOBÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POKAV^IKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E