(NuKRA)QÇNSXKA MUZI^NA LÆTERATURA DLQ MUZI^NIH [KÆL TA [KÆL ESTETI^NOGO WIHOWANNQ (B:s)E ((NPOWNIJ KURS(B) /s - (NmOKLOWI^(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (NmACXKO(B, (Nm(B. (Ns(B.s; (NtRUFIN(B, (No(B. (Nw(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NqWORSXKIJ s(B. (Nn(B.,s, 2017)
(NpOS)QÆBNIK ROZRAHOWANO NA STUDENTÆW MUZI^NIH [KÆL TA [KÆL ESTETI^NOGO WIHOWANNQ(B. (NmATERÆAL PODANO TAKIM ^INOM(B, (N]O WÆN PRIRODNXO WKL@^AÃTXSQ U WESX KOMPLEKS GUMANÆTARNIH DISCIPLÆN(B, (NOSOBLIWA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ WZAÃMOZW(B"(NQZKAM MUZI^NOÇ KULXTURI Z WÆT^IZNQNO@ LÆTERATURO@(B, (NA TAKOV OBGRUNTOWU@TXSQ ÆSTORI^NÆ ETAPI ROZWITKU(B, (NOSOBLIWOSTÆ MENTALXNOSTÆ A STANOWLENNÆ PROFESÆJNOÇ KOMPOZITORSXKOÇ [KOLI(B.s)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E