(NlINE P)QÆSNQ PONAD KRAÃM(B. (NpÆSNÆ NA WÆR[Æ wASILQ wASKANA (B/s)E - (NvUKOW(B, (NoLEKSANDR(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrODOW)QÆD(B,s)E, 2018)
(NzB)QÆRKA PÆSENX NA WÆR[Æ wASILQ wASKANA WMÆ]UÃ PÆSNÆ RÆZNOGO HARAKTERU(B. (NtUT Ã PÆSNÆ PRISWQ^ENÆ s(B. (NsABADA[U (B"(NpONAD KRAÃM PÆSNQ LINE(B"; (NPÆSNÆ PRO RÆDNU bUKWINU (B"(NbUKOWINSXKA HATA(B", "(Nu kARPATAH NEDÆLQ(B". (NbAGATO PÆSENX LÆRI^NOGO HARAKTURU PRO KOHANNQ(B, (NSÆM(B'(N@(B. (NkNIGA BUDE CÆKAWO@ WSÆM(B, (NHTO CÆKAWITXSQ TWOR^ÆST@ POETA(B.s)E
(NdOROG)QÆ æWS@KÆWCÆ(B! (NsPÆWAJTE Æ VIWÆTX NA SLAWU uKRAÇNIs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NwOKALXNA MUZIKAs -- (Np)QÆSNÆs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E