(NkAFEDRA W)QÆJSXKOWOÇ PÆDGOTOWKI ~ERNÆWECXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^A(B: 70 (NROKÆW U STRO@ (B/s)E - (NhOM)QÆK(B, æ. (Nw(B.s)E ()Qæ(NWAN wASILXOWI^(B)s)E; (NzOR)QÆJ(B, (Nq(B. (Nb(B.s)E ((NqROSLAW bOGDANOWI^(B)s; (NbOJKOW(B, (Ng(B. (Ns(B.s; (NdQ^UK(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT(B,s)E, 2018)
(Nu DANOMU WIDANN)QÆ ^ITA^AM PROPONUÃTXSQ BÆLX[ GLIBOKO OZNAJOMITISQ Z ÆSTORÆÃ@ KAFEDRI ZA (B70 (NROKÆW(B, ÇÇ (NTRADICÆQMI TA DOSQGNENNQMI(B, (NZ BÆOGRAFÆQMI NA^ALXNIKÆW KAFEDRI(B, (NSPOGADAMI ÇH KOLI[NÆH WIPUSKNIKÆW(B. (NwIDANNQ ÆL@STROWANE FOTOGRAFÆQMI Z VITTQ KAFEDRI(B. (NbUDE CÆKAWIM DLQ WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ ÆSTORÆÃ@(B.s)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ ZAKLADIs)E -- (NwI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NuN)QÆWERSITETIs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NzBROJN)QÆ SILIs)E -- (Nw)QÆJSXKOWA PÆDGOTOWKA(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NkAFEDRI UN)QÆWERSITETÆWs)E