(NtERM)QÆNOLOGÆ^NIJ DWOMOWNIJ SLOWNIK Z BÆOLOGÆÇ (B((NUKRAÇNSXKO(B-(NRUMUNSXKIJ(B) 6-9 (NKLASI (B/s)E - (Nk)QÆMAK(B, (Nl(B. æ.s)E ((Nl@DMILA )QæWANÆWNA(B)s)E; (NmOLDOWAN(B, (No(B. (Nw(B.s ((NoLESQ wASIL)QÆWNA(B)s)E; (NrURAK(B, (Nl(B. (Na(B.s ((Nl@DMILA aFANAS)QÆÇWNA(B)s)E; (NgL)QÆGOR(B, (Nt(B. (Nw(B.s)E ((NtETQNA wASIL)QÆWNA(B)s)E; (NaBRAM^UK(B, (Na(B. (Na(B.s ((NaNVEL)QÆQ aNATOLÆÇWNA(B)s)E; (N~ORNA(B, )Qæ. (Nw(B.s)E ()Qæ(NRINA wÆTALÆÇWNA(B)s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBLRADA(B.s)E; )Qæ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI ~ERNÆW(B. (NOBL(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2018)
(Nu SLOWNIKU PODAN)QÆ OSNOWNÆ BÆOLOGÆ^NÆ TERMÆNI Z USÆH ROZDÆLÆW BÆOLOGÆÇ DLQ U^NÆW (B6-9 (NKLASÆW RÆDNO@ TA DERVAWNO@ MOWAMI(B. (NsLOWNIK PODAÃTXSQ U WIGLQDÆ TABLICÆ(B. (NtERMÆNI PODA@TXSQ W ALFAWÆTNOMU PORQDKU TA KOVNIJ TERMÆN MAÃ POQSNENNQ UKRAÇNSXKO@ TA RUMUNSXKO@ MOWAMI(B. (NpOSÆBNIK PODÆLENIJ PO KLASAH NAW^ANNQ WÆD (B6 (NPO (B9 (NKLASI Æ PODA@TXSQ TERMÆNI Z BÆOLOGÆÇ(B, (NQKÆ ZUSTRÆ^A@TXSQ U NAW^ALXNÆJ PROGRAMÆ Z BÆOLOGÆÇ(B. (NsLOWNIK SKLADAÃTXSQ Z [ESTI ^ASTIN(B, (NKOVNA ^ASTINA WÆDPOWÆDAÃ PEWNOMU KLASU(B. (NsLOWNIK DOPOMOVE U^NQM PRI WIW^ENNÆ BÆOLOGÆÇ TA W^ITELQM(B, (NQKÆ WIKLADA@TX CEJ PREDMET(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆQs)E -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQ(B.s)E; (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrUMUNSXKA MOWAs -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQ(B.s)E; (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (NsLOWNIKIs -- (Nl)QÆNGWÆSTI^NÆs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆ^NÆ SLOWNIKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E