(NtERM)QÆNOLOGÆ^NIJ DWOMOWNIJ SLOWNIK Z FÆZIKI (B((NUKRAÇNSXKO(B-(NRUMUNSXKIJ TA RUMUNSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ(B) 7-9 (NKLASI (B/s)E - (NlUPU[OR(B, (Nm(B. (Nd(B.s ((NmAR(B'(NQNA dMITR)QÆWNA(B)s)E; (N~UBREJ(B, (Nw(B. (Nf(B.s ((Nw)QÆORÆKA fEDORÆWNA(B)s)E; (N~EBOTAR(B, (Nl(B. (No(B.s ((Nl)QÆDÆQ oKTAW(B'(NQNÆWNA(B)s)E; (NoLAR(B, (Nl(B. (Ng(B.s ((Nl)QÆDÆQ gEORGÆÇWNA(B)s)E; (NbOR^A(B, (Nw(B. (Nk(B.s ((Nw)QÆTALÆJ kOSTQNTINÆWNA(B)s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBLRADA(B.s)E; )Qæ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI ~ERNÆW(B. (NOBL(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2018)
(NsLOWNIK M)QÆSTITX OSNOWNÆ TERMÆNI ]ODO PÆDWI]ENNQ STUPENQ ROZUMÆNNQ TA OSMISLENNQ [KÆLXNOGO KURSU FÆZIKI RÆDNO@ TA DERVAWNIMI MOWAMI(B. (NdO KOVNOGO TERMÆNU AWTORI PODA@TX JOGO DWOMOWNE TLUMA^ENNQ(B. (NsLOWNIK MÆSTITX TLUMA^ENNQ NAJBÆLX[ UVIWANIH TERMÆNÆW TA TERMÆNOSPOLUK ZÆ [KÆLXNOGO KURSU FÆZIKI UKRAÇNSXKO@ TA RUMUNSXKO@ MOWAMI(B. (NwÆN SKLADAÃTXSQ Z DWOH ^ASTIN Æ W KOVNÆJ ^ASTINÆ TERMÆNI ROZMÆ]ENÆ W ALFAWÆTNOMU PORQDKU(B. (NsLOWNIK ROZRAHOWANIJ NA [KOLQRÆW(B, (NW^ITELÆW(B, (NSTUDENTÆW(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆZIKAs)E -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQ(B.s)E; (NmOWOZNAWSTWOs -- (NrUMUNSXKA MOWAs -- (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQ(B.s)E; (NdOW)QÆDKOWÆ WIDANNQs)E -- (NsLOWNIKIs -- (Nl)QÆNGWÆSTI^NÆs)E -- (NtERM)QÆNOLOGÆ^NÆ SLOWNIKI(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E