(Nl@B)QÆTX VITTQ (B/s)E - (NwASKAN(B, (NwASILX wASILXOWI^(B.s; (NmELXNI^UK(B, (Nq(B. (Nb(B.s ((NqROSLAWA bOGDAN)QÆWNA(B)s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrODOW)QÆD(B,s)E, 2020)
(Nu SER)QÆÇ (B"(NrODINA(B"(NWIJ[LA ^ERGOWA ZBÆRKA POETI^NIH TA PROZOWIH TWORÆW(B, (NPRISWQ^ENIH (B60-(NRÆ^^@ WÆD dNQ NARODVENNQ NEZABUTNXOÇ POETESI aNNI dU]AK(B. (Nu ZBÆRCÆ ZÆBRANÆ WÆR[Æ PRISWQ^ENÆ POETESÆ(B, (NQKA SWOÇM VITTQM(B, (NBOROTXBO@(B, (NSWOÇMI TWORAMI(B, (NPÆSNQMI PERETWORILA SWO@ MALU BATXKÆW]INU U wELIKU sTOLIC@ nEPEREMOVNOSTÆ dUHU Æ bOROTXBI(B. s)E
(NdO (B60-(NR)QÆ^^Q WÆD dNQ NARODVENNQ NEZABUTNXOÇ POETESI aNNI dU]AK (B16.10.1959-17.02.2010s)E
Keywords: (NdU]AK(B, (NaNNA kIRIL)QÆWNA(B,s)E -- 1959-2010 (NRR(B.s; (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E; (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nl)QÆTERATURNÆ DÆQ^Æs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B)s)E -- 20-21 (NST(B.s; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E