(NdVURA uKRA)QÇNI(B. (NsERÆQ LISTÆWOK DO (B40 (NRÆ^^Q TWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ wASILQ dVURANA (B/s)E - (NgLADI[(B-(NdVURAN(B, (Nn(B.s ((NnATAL)QÆQ(B)s)E; (NdOWBU[(B, (No(B. )Qæ.s)E ((NoLEKSANDR )QæWANOWI^(B)s)E; (NdEM^ENKO(B, (Nw(B. (Ng(B.s ((Nw)QÆTALÆJ gRIGOROWI^(B)s)E; (NmASLOWSXKA(B, (Ns(B.s ((NsW)QÆTLANA(B)s)E; (NmATW)QÆÃNKO(B, (Nn(B.s)E ((Nn)QÆNA(B)s)E; (NmELXNIK(B, (Ng(B.s ((NgALINA(B)s; (NlUPUL(B, (No(B. (Nw(B.s ((NoMELQN wOLODIMIROWI^(B)s; (NdVURAN(B, (Nw(B. (Nt(B.s ((NwASILX tODOROWI^(B)s; (NgLADI[(B-(NdVURAN(B, (Nn(B.s ((NnATAL)QÆQ(B)s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrODOW)QÆD(B,s)E, 2022)
(NsER)QÆQ LISTÆWOK (B"(NdVURA uKRAÇNI(B" (NPRISWQ^ENA (B40-(NRÆ^^@ TWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ wASILQ dVURANA (B- (NWÆDOMOGO POETA(B, (NPROZAÇKA(B, (NPUBLÆCISTA(B, (NVURNALÆSTA(B, (NO^ÆLXNIKA ~ERNÆWECXKOÇ OBLASNOÇ ORGANÆZACÆÇ nspu(B. (NwIDANNQ SKLADAÃTXSQ Z (B15-(NTI WÆR[ÆW(B-(NPRISWQT POETÆW dOWBU[A o(B., (NmELXNIKA g(B., (NpOPAD@KA m(B., (NrABOTÆNA `(B., (NdEM^ENKA w(B., (NlUPULA o(B. (NTA ÆN[IH NA PO[ANU PISXMENNIKU(B.s)E
(NpRO)QÃKT ~ERNÆWECXKOÇ OBLASNOÇ ORGANÆZACÆÇ nACÆONALXNOÇ SPÆLKI PISXMENNIKÆW uKRAÇNI TA AWTORÆW PRISWQTs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E