"(NpROBLEMI )QÆNFORMATIKI TA KOMP(B'(N@TERNOÇ TEHNÆKI(B" ((Npækt(B-2022), (NmÆVNAR(B. (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B.s)E (XI ; 2022 ; (N~ERN)QÆWCÆ(B). (NpROBLEMI ÆNFORMATIKI TA KOMP(B'(N@TERNOÇ TEHNÆKI (B((Npækt(B-2022) = Informatics and computer technics problems (PICT-2022) : (NPRACÆ hæ mÆVNAR(B. (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B., 10-13 (NLIST(B. 2022 /s)E - "(NpROBLEMI )QÆNFORMATIKI TA KOMP(B'(N@TERNOÇ TEHNÆKI(B" ((Npækt(B-2022), (NmÆVNAR(B. (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ(B:s)E 2022; )Qæ(NN(B-(NT KÆBERNETIKI ÆM(B. (Nw(B. (Nm(B. (NgLU[KOWA nan uKRAÇNI(B.s)E; (NkI)QÇW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (NtARASA {EW^ENKA(B.s)E; (NnAC(B. (NTEHN(B. (NUN(B-(NT uKRA)QÇNI (B"(NkIÇW(B. (NPOLÆTEHN(B. Æ(NN(B-(NT ÆM(B. æ(NGORQ sÆKORSXKOGO(B".s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B,s)E, 2022)
(Nz (B10 (NPO (B13 (NLISTOPADA (B2022 (NROKU U ~ERN)QÆWECXKOMU NACÆONALXNOMU UNÆWERSITETÆ ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^A PROWEDENA ODINADCQTA MÆVNARODNA NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NA KONFERENCÆQ (S0(NpROBLEMI ÆNFORMATIKI TA KOMP(B'(N@TERNOÇ TEHNÆKI(S1 (Npækt(B-2022, (NPRISWQ^ENA (B50-(NRÆ^^@ KAFEDRI mATEMATI^NIH PROBLEM UPRAWLÆNNQ Æ KÆBERNETIKI(B. (Nu ZBÆRNIKU WMÆ]ENO STATTÆ(B, (NPRISWQ^ENÆ CÆJ TEMÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWAMIs
Keywords: (NtEHN)QÆKA (B((NOBLADNANNQ(B)s)E -- (NoB^ISL@WALXNA TEHN)QÆKAs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; (NkOMP(B'(N@TERN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; )Qæ(NNFORMATIKAs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E