(NsWOBODODARI(B. (NsER)QÆQ LISTÆWOK DO (B300-(NRÆ^^Q Z DNQ GETXMANUWANNQ pAWLA pOLUBOTKA Æ (B350-(NRÆ^^Q æWANA sAMOJLOWI^A (B/s)E - (Nw)QÆNGRANOWSXKIJ(B, (Nm(B. (Ns(B.s)E ((NmIKOLA sTEPANOWI^(B)s; (NwASKAN(B, (Nw(B. (Nw(B.s ((NwASILX wASILXOWI^(B)s; (NgRIGOR^UK(B-(NwOJTKO(B, (Nn(B. (Nw(B.s ((NnATAL)QÆQ wOLODIMIRÆWNA(B)s)E; (NdEM^ENKO(B, (Nw(B. (Ng(B.s ((Nw)QÆTALÆJ gRIGOROWI^(B)s)E; (NdOWBU[(B, (No(B. )Qæ.s)E ((NoLEKSANDR )QæWANOWI^(B)s)E; (NtARAS@K(B, (Ng(B. (Nt(B.s ((NgALINA tIMOF)QÆÇWNA(B)s)E; (NdVURAN(B, (Nw(B. (Nt(B.s ((NwASILX tODOROWI^(B)s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrODOW)QÆD(B,s)E, 2022)
(Nu KOMPLEKT)QÆ LISTÆWOK (B"(NsWOBODODARI(B. (NdO (B300-(NRÆ^^Q Z DNQ GETXMANUWANNQ pAWLA pOLUBOTKA Æ (B350-(NRÆ^^Q æWANA sAMOJLOWI^A(B" (NWMÆ]ENO POETI^NÆ PRISWQTI BUKOWINSXKIH PISXMENNIKÆW GETXMANAM(B, (NKONTROWERSÆJNIM TA LEGENDARNIM POSTATQM W ÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B. (NkOMPLEKT LISTÆWOK WIJ[OW U SWÆT U WIDAWNICTWÆ (B"(NrODOWÆD(B".s)E
(NpRO)QÃKT ~ERNÆWECXKOÇ OBLASNOÇ ORGANÆZACÆÇ nACÆONALXNOÇ SPÆLKI PISXMENNIKÆW uKRAÇNIs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E