(NbAHMUTSXKIJ GRADUS(B. (NsER)QÆQ LISTÆWOK DO (B300 (NDNÆW NEZLAMNOSTÆ UKRAÇNSXKIH MÆST Æ SÆL U WÆJNÆ Z rf (B/s)E - (NaN)QÆSTRATENKO(B, (Nw(B. (Ng(B.s)E ((NwASILX gORD)QÆJOWI^(B)s)E; (NwASKAN(B, (Nw(B. (Nw(B.s ((NwASILX wASILXOWI^(B)s; (NgRIGOR^UK(B-(NwOJTKO(B, (Nn(B. (Nw(B.s ((NnATAL)QÆQ wOLODIMIRÆWNA(B)s)E; (NgON^AR(B, )Qæ. (Nm(B.s)E ()Qæ(NNNA mIHAJLÆWNA(B)s)E; (NdVURAN(B, (Nw(B. (Nt(B.s ((NwASILX tODOROWI^(B)s; (NdEM^ENKO(B, (Nw(B. (Ng(B.s ((Nw)QÆTALÆJ gRIGOROWI^(B)s)E; (NdOWBU[(B, (No(B. )Qæ.s)E ((NoLEKSANDR )QæWANOWI^(B)s)E; (NdOWGOPOLA(B, (Na(B.s ((NaNNA(B)s; (NmELXNIK(B, (Ng(B.s ((NgALINA(B)s; (NpAN^UK(B, (Ns(B. (Nm(B.s ((NsTEPAN mIHAJLOWI^(B)s; (NtARAS@K(B, (Ng(B. (Nt(B.s ((NgALINA tIMOF)QÆÇWNA(B)s)E; (NdVURAN(B, (Nw(B. (Nt(B.s ((NwASILX tODOROWI^(B)s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrODOW)QÆD(B,s)E, 2023)
(Nu WIDAWNICTW)QÆ rODOWÆD(B" (NWIJ[OW W SWÆT ^ERGOWIJ KOMPLEKT LISTÆWOK (B"(NbAHMUTSXKIJ GRADUS(B. (NsERÆQ LISTÆWOK DO (B300 (NDNÆW NEZLAMNOSTÆ UKRAÇNSXKIH MÆST Æ SÆL U WÆJNÆ Z RF(B". 11 (NAWTORÆW PRISWQTILI SWOÇ WÆR[Æ NA[IM GEROQM NA PÆDTRIMKU WOÇNÆW TA W[ANUWANNQ PAM(B'(NQTÆ ZAGIBLIM(B. s)E
(NpRO)QÃKT ~ERNÆWECXKOÇ OBLASNOÇ ORGANÆZACÆÇ nACÆONALXNOÇ SPÆLKI PISXMENNIKÆW uKRAÇNIs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpOEZ)QÆQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E