(NkWANTOWA MEHAN)QÆKA TA KWANTOWA HÆMÆQ (B:s)E (NnAW^(B. (NPOS)QÆBNIK DO PRAKTI^NIH ZANQTX DLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NOGO FAKULXTETU (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU KOROTKO WIKLADENÆ TEORETI^NÆ OSNOWI WIBRANIH ROZDÆLÆW KWANTOWOÇ MEHANÆKI TA KWANTOWOÇ HÆMÆÇ(B. (NnAWEDENO PRIKLADI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^(B. (NsISTEMATIZOWANO KONTROLXNÆ ZAPITANNQ Z NAW^ALXNIH MODULÆW TA ZAPITANNQ DO TEORETI^NOGO MÆNÆMUMU Z KWANTOWOÇ MEHANÆKI(B. (NnAWEDENO WÆDPOWÆDÆ DO ZADA^(B, (NREKOMENDOWANIH DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B6.070300 - "(NhÆMÆQ(B"s)E
Keywords: (NmEHAN)QÆKAs)E -- (Nh)QÆMÆQs)E -- (NkWANTOWA(B.s