(NvITTQ UKRA)QÇNSXKOÇ RODINI (B:s)E (NhRON)QÆKA (B/s)E - (NpOLQK(B, (No(B.)Qæ.s)E; (NpOLQK (B((NdEPUTAT(B), (No(B.(Nw(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2004)
(Nu KNIZ)QÆ HRONOLOGÆ^NO ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO PREDSTAWNIKÆW DWOH WELIKIH RODIN bOJKÆW]INI MAJVE ZA (B150 (NROKÆW (B- ææ (NPOLOWINA hæh (B- (NPO^ATOK hhæ STOLÆTTQ(B. (NcE UNÆKALXNE ÃDINE W uKRAÇNÆ WIDANNQ (B, (NOSNOWNA META QKOGO (B- (NDATI MOVLIWÆSTX TEPERÆ[NÆM Æ MAJBUTNÆM POKOLÆNNQM DÆZNATISQ PRO MINULE VITTQ RODÆW TA WZQTI SOBÆ ZA NAUKU KRA]Æ TRADICÆÇ(B.s)E
Keywords: (NeTNOGRAF)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E