(NaLGEBRA)QÇ^NÆ OPERACÆÇ NA MNOVINAH TA ÇH WLASTIWOSTÆ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu METODI^NIH WKAZ)QÆWKAH NAWEDENO OSNOWNÆ TEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ(B, (NPRIKLADI ROZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^ TA ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B, (NQKÆ DOPOMOVUTX STUDENTAM OWOLODÆTI NAWI^KAMI ROZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^ TEMI (B"(NmNOVINI Z ALGEBRAÇ^NIMI OPERACÆQMI(B" (NZ KURSU (B"(NaLGEBRA Æ TEORÆQ ^ISEL(B". (NdLQ STUDENTÆW FAKULXTETU PRIKLADNOÇ MATEMATIKI(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmNOVINI(B.s