(NpOL)QÆTOLOGÆQ (B:s)E (NpRAKTIKUM (B/s - (NbURDQK(B, (Nw(B.)Qæ.s)E; (NrOTAR(B, (Nn(B.(N`(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu DANOMU NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU POÃDNANO NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NÆ MATERÆALI DLQ SEMÆNARSXKIH TA PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NPITANNQ DLQ KONTROL@ TA SAMOKONTROL@(B, (NTEMATIKA DOPOWÆDEJ TA REFERATÆW Æ POWÆDOMLENX(B, (NA TAKOV POLÆTOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B-(NDOWÆDNIK(B. (NzWERNENNQ DO ZAPROPONOWANIH MATERÆALÆW SPRIQTIME FORMUWANN@ U STUDENTÆW NAUKOWOGO OSMISLENNQ POLÆTIKI(B, ÇÇ (NSTRUKTURNIH TA ZMÆSTOWNIH ELEMENTÆW(B.s)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQ(B.s)E