(NeKONOM)QÆKA PÆDPRIÃMSTWA (B:s)E (NoPORNIJ KONSPEKT LEKC)QÆJ DLQ MODULXNO(B-(NREJTINGOWOÇ SISTEMI NAW^ANNQ (B"(NkROK ZA KROKOM(B". (NkROK (B2 /s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NoPORNIJ KONSPEKT LEKC)QÆJ (B"(NkROK ZA KROKOM(B" (NOHOPL@Ã TEORETI^NÆ PITANNQ Z EKONOMÆKI PÆDPRIÃMSTWA WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI WIW^ENNQ KURSU (B"(NeKONOMÆKA PÆDPRIÃMSTWA(B" (NW UMOWAH ZASTOSUWANNQ MODULXNO(B-(NREJTINGOWOÇ SISTEMI NAW^ANNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]OÇ [KOLI EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKA PÆDPRIÃMSTWA(B.s)E