(NmATEMATI^NE PROGRAMUWANNQ(B.,s , (N~ASTINA (B2 /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX PRIKLADI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^(B, (NZAWDANNQ DLQ AUDITORNIH TA SAMOSTÆJNIH ZANQTX WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI(B, (NDOWÆKOWIJ MATERÆAL(B. (NdLQ STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NpRIKLADNA MATEMATIKAs -- (NmATEMATI^NE PROGRAMUWANNQs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E