(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 240 - 241 :s (Nf)QÆLOSOFÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX MATERÆALI mÆVNARODNOÇ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NrELÆGÆQ Æ SOCÆALXNÆ ZMÆNI W SU^ASNOMU SUSPÆLXSTWÆ(B", (NQKA WÆDBULASQ W ~ERNÆWCQH (B18-19 (NKWÆTNQ (B2005 (NROKU(B, (NDE ROZGLQDALISQ PROBLEMI RELÆGÆÇ TA SOLÆDARNOSTÆ SUSPÆLXSTWA(B, (NNOWIH SOCÆALXNIH WÆDNOSIN Æ cERKWI(B, (NDERVAWNO(B-(NKONFESÆJNIH STOSUNKÆW(B. (NdLQ FÆLOSOFÆW(B, (NRELÆGÆÃZNAWCÆW(B, (NSOCÆOLOGÆW(B, (NKULXTUROLOGÆW(B, (NA TAKOV USÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI RELÆGÆÃZNAW^OÇ NAUKI(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ(B.s)E