(NnAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNA ROBOTA STUDENTÆW Z BÆOHÆMÆÇ (B:s)E (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NdANIJ NAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX HARAKTERISTIKU OSNOWNIH ETAPÆW PÆDGOTOWKI(B, (NNAPISANNQ(B, (NOFORMLENNQ TA ZAHISTU KURSOWIH(B, (NBAKALAWRSXKIH(B, (NDIPLOMNIH Æ MAGÆSTERSXKIH ROBÆT(B. (NbAGATO UWAGI PRIDÆLQÃTXSQ ROBOTÆ Z LÆTERATURO@(B. (NdLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU USÆH FORM NAW^ANNQ(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NnAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNA ROBOTAs)E -- (Nb)QÆOHÆMÆQ(B.s)E