(NbLOKNOT KOMANDIRA GARMATI (B/s - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NbLOKNOT KOMANDIRA GARMATI M)QÆSTITX NABÆR FORMALÆZOWANIH BLANKÆW(B, (NTABLICX Æ DOWÆDKOWIH MATERÆALÆW(B, (NNEOBHÆDNIH KOMANDIRU PRI ROBOTÆ NA WOGNEWÆJ POZICÆÇ(B, (NA TAKOV FORMI ROZPORQDVENX PRI ORGANÆZACÆÇ DÆJ OBSLUGI(B.s)E
Keywords: (NsUHOPUTN)QÆ WÆJSXKAs)E -- (NaRTILER)QÆQ(B.s)E