(NkURSOWA ROBOTA Z ETNOLOG)QÆÇ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO NAPISANNQ KURSOWIH ROBÆT Z ETNOLOGÆÇ DLQ STUDENTÆW ÆSTORI^NOGO FAKULXTETU WKL@^A@TX ROZROBKU TEMATIKI KURSOWIH ZAWDANX(B, (NPORADI ]ODO PO[UKU DVEREL TA LÆTERATURI(B, (NA TAKOV WIMOGI DO NAUKOWOGO APARATU Æ ZRAZKI OFORMLENNQ PÆDGOTOWLENIH MATERÆALÆW TO]O(B.s)E
Keywords: (NnAPISANNQ KURSOWIH ROB)QÆT(B.s)E