(NoPERATIWNO (B- (NROZ[UKOWA D)QÆQLXNÆSTX (B:s)E (NpROGRAMA SPECKURSU (B/s - (Nn)QÆNDIPOWA(B, (Nw(B.æ.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ PROPONUÃTXSQ NAW^ALXNA PROGRAMA SPECKURSU (B"(NoPERATIWNO(B-(NROZ[UKOWA DÆQLXNÆSTX(B", (NLÆTERATURA DO KOVNOÇ TEMI(B, (NNORMATIWNA BAZA(B, (N]O W CÆLOMU DOPOMOVE STUDENTAM OPANUWATI SPECKURS(B. (NdLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WUZÆW USÆH FORM NAW^ANNQ(B.s)E
Keywords: (NkRIM)QÆNALÆSTIKAs)E -- (NoPERATIWNO(B-(NROZ[UKOWA D)QÆQLXNÆSTX(B.s)E