(NoSNOWI )QÆNFORMATIKI (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI TA ZAWDANNQ DO LABORATORNIH ROBÆT(B.,s)E , (N~ASTINA (B2 /s - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI MÆSTQTX ZAWDANNQ DO LABORATORNIH ROBÆT(B, (NOSNOWNÆ REKOMENDACÆÇÇ TA WKAZÆWKI DO ÇH WIKONANNQ Z KURSU (B"(NoSNOWI ÆNFORMATIKI(B". (NdLQ STUDENTÆW ÆSTORI^NOGO(B, (NPEDAGOGÆ^NOGO(B, (NFÆLOLOGÆ^NOGO FAKULXTETÆW Æ FAKULXTETU ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NdISCIPL)QÆNI (B((NNAW^(B.)s)E -- )Qæ(NNFORMATIKAs)E -- (NnA^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NkOMP(B'(N@TERIs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E