(NkOLO)QÇDNA HÆMÆQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (NsL)QÆPEN@K(B, (Nt(B.(Ns(B.s)E; (NbORUK(B, (Ns(B.(Nd(B.s; (NsO^IKAN(B, (No(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ MÆSTQTXSQ METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DO WIKONANNQ LABORATORNIH ROBÆT Z KURSU (B"(NkOLOÇDNA HÆMÆQ(B". (NpODAÃTXSQ SPISOK NAW^ALXNOÇ LÆTERATURI TA PITANNQ(B, (N]O WINOSQTXSQ NA ZAHIST LABORATORNIH ROBÆT(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW(B.s)E
Keywords: (Nh)QÆMÆQs)E -- (NkOLO)QÇDNA HÆMÆQ(B.s)E