(NsOC)QÆOLOGÆQ(B: Æ(NSTORÆQ TA ZAGALXNA TEORÆQ (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. /s - (NbURDQK(B, (Nw(B. )Qæ.s)E ((Nw)QÆRA æWANÆWNA(B)s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NzAPROPONOWAN)QÆ METODI^NÆ PORADI DO KURSU (B"(NsOCÆOLOGÆQ(B" (NROZRAHOWANÆ NA STUDENTÆW ÆSTORI^NOGO FAKULXTETU(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NpOLÆTOLOGÆQ(B". (NrEKOMENDACÆÇ OHOPL@@TX DWA PER[IH Z ^OTIRXOH ROZDÆLÆW KURSU(B: (NSOCÆOLOGÆQ QK NAUKA TA SUSPÆLXSTWO QK SOCÆALXNA SISTEMA(B. (NdO KOVNOÇ TEMI SEMÆNARSXKIH ZANQTX ROZROBLENA TEMATIKA REFERATÆW(B, (NKONTROLXNÆ ZAPITANNQ TA ZAWDANNQ(B, (NWIZNA^ENÆ LÆTERATURNÆ DVERELA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ TEMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQ(B.s)E