(NtURISTI^NA PRAKTIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX TEMI [ESTI NAPRQMÆW(B, (NREKOMENDOWANÆ STUDENTAM DLQ OPRAC@WANNQ PÆD ^AS PROHODVENNQ NAW^ALXNOÇ TURISTI^NOÇ PRAKTIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW USÆH FORM NAW^ANNQ WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B"(NtURIZM(B" (NTA (B"(NmENEDVMENT TURISTI^NOÇ ÆNDUSTRÆÇ(B".s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NtURIZMU(B.s