(Nb)QÆOTEHNOLOGÆ^NÆ METODI DOSLÆDVENX (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO SPECPRAKTIKUMU (B/s)E - (N{ELIF)QÆST(B, (Na(B.ã.s)E; (N~EBAN(B, (Nl(B.(Nm(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ ROZKRIWA@TX OSOBLIWOSTÆ ROBOTI Z ROSLINNIMI MATERÆALOM W UMOWAH (Bin vitro, (NPÆDGOTOWKI TA PROWEDENNQ BÆOTEHNOLOGÆ^NIH DOSLÆDVENX(B. (NdLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WUZÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ NAUKOWCÆW(B.s)E
Keywords: (NmETODI DOSL)QÆDVENNQs)E -- (Nb)QÆOTEHNOLOGÆ^NÆ(B.s)E