(NaNGL)QÆJSXKA MOWA DLQ STUDENTÆW NESPECÆALXNIH FAKULXTETÆW (B=s)E English for non- English Majors : (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B..,s)E , (N~ASTINA (B1 /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX OSNOWNÆ PRAWILA ^ITANNQ ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B, (NGRAMATI^NIJ MATERÆAL Z TRENUWALXNIMI WPRAWAMI DO NXOGO Æ TEKSTI Z ROZMOWNOÇ TEMATIKI(B. (NgRAMATI^NÆ PRAWILA ÆL@STRU@@TXSQ PRIKLADAMI(B, (NW TEKSTAH ZÆBRANA NAJ^ASTÆ[E WVIWANA LEKSIKA(B, (N]O SPRIQÃ ROZWITKU MOWNIH NAWI^OK STUDENTÆW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E