(NsLOWO )QÆ TEKST (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NST(B..s (NwIP(B. 2, /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E; (NnAUK(B.-(NDOSL)QÆD(B. (NCENTR (B"(NbÆBLÆQ Æ KULXTURA(B".s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu ZB)QÆRNIKU WMÆ]ENO PRACÆ(B, (NPRISWQ^ENÆ AKTUALXNIM PROBLEMAM SLOW(B'(NQNSXKOÇ TA ZAHÆDNOÃWROPEJSXKOÇ FÆLOLOGÆÇ(B, (NROZWITKU FOLXKLORISTIKI TA LÆTERATUR(B, (NFORMUWANN@ J FUNKCÆONUWANN@ SLOW(B'(NQNSXKIH MOW(B, (NPORÆWNQLXNIM TA ZASTAWNIM DOSLÆDVENNQM(B. (NwIDANNQ PRIZNA^ENE NAUKOWCQM(B, (NWIKLADA^AM TA USÆM(B, (NKOGO CÆKAWLQTX PROBLEMI FUNKCÆONUWANNQ SWÆTOWOÇ FÆLOLOGÆÇ(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆLOLOGÆQ(B.s)E