(NaNAL)QÆTI^NA FÆLOSOFÆQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu ZAPROPONOWAN)QÆJ METODI^NÆJ ROZROBCÆ ANALÆZU@TXSQ PITANNQ(B, (NW QKIH ROZKRIWAÃTXSQ SUTNÆSTX ANALÆTI^NOÇ FÆLOSOFÆÇ(B, (NPEREDUMOWI ÇÇ WINIKNENNQ(B, (NETAPI ROZWITKU Æ NAPRQMI(B. (NoSNOWNU UWAGU PRIDÆLENO DOSLÆDVENN@ OSOBLIWOSTEJ ANALÆTI^NOGO STIL@ FÆLOSOFUWANNQ(B. (NpODANÆ TEMATIKA KONTROLXNIH ROBÆT Æ REFERATÆW(B, (NPITANNQ DLQ SAMOPEREWÆRKI Æ SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B. (NdLQ STUDENTÆW Æ WIKLADA^ÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ(B.s)E