(NtEHNOGENNA BEZPEKA (B:s (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ MÆSTQTXSQ MATERÆALI DLQ PROWEDENNQ PRAKTI^NIH ZANQTX Z KURSU (B"(NuPRAWLÆNNQ TEHNOGENNO@ BEZPEKO@ TA EKOLOGÆ^NIM RIZIKOM(B" (NZGÆDNO Z ROBO^O@ PROGRAMO@(B. (NpODAÃTXSQ SPISOK NAW^ALXNOÇ LÆTERATURI TA PITANNQ(B, (N]O WINOSQTXSQ NA SAMOSTÆJNE OPRAC@WANNQ(B. (NDLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH Æ BÆOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW WUZÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B7.070801 - "(NeKOLOGÆQ TA OHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B".s)E
Keywords: (NoHORONA PRIRODIs -- (NaNTROPOGENN)QÆ FAKTORI SEREDOWI]As)E -- (NeKOLOG)QÆ^NE PRAWO(B.s)E