(NgEO)QÆNFORMATIKA (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu KONSPEKT)QÆ LEKCÆJ ROZKRITÆ PREDMET Æ METODI GEOÆNFORMATIKI QK NAUKOWOÇ DISCIPLÆNI TA ÇÇ ZW(B'(NQZKI Z NAUKAMI PRO zEML@ Æ SUSPÆLXSTWO(B, (NDANO PONQTTQ PRO GEOÆNFORMACÆJNÆ SISTEMI (B((Ngæs(B), Ç(NH STRUKTURU Æ KLASIFÆKACÆ@(B; (NWISWÆTLENA ÆSTORÆQ STANOWLENNQ Æ ROZWITKU GEOÆNFORMATIKI W kANADÆ(B, (N{WECÆÇ Æ s{a(B, (NW KOLI[NXOMU rADQNSXKOMU sO@ZÆ(B, (NNINÆ[NÆH snd Æ rOSÆÇ TA WSU^ASNÆJ uKRAÇNÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW UNÆWERSITETÆW(B, (N]O NAW^A@TXSQ ZA NAPRQMOM (B"(NgEOGRAFÆQ(B" (NNA SPECÆALXNOSTQH (B"(NgEOGRAFÆQ(B" (NTA (B"(NeKONOMÆ^NA TA SOCÆALXNA GEOGRAFÆQ(B".s)E
Keywords: (NnAUKI PRO zEML@s -- (NmETODOLOG)QÆQ(B.s)E